Ugrás a tartalomra

Döntetlennel zárult a Partizan-Crvena zvezda derbi

2018.09.24
12:03
2018.09.24
12:09
Forrás
Pannon RTV
A Partizan otthonában fogadta a Crvena zvezda labdarúgó csapatát, ahol tegnap játszották le a 158-ik derbit kettőjük között.

Az első gólt a hazaiak szerezték, Ricardo Gomes jóvoltából, aki a 33. percben, egy látványos lövéssel vette be az ellenfél kapuját. Az egyenlítő gólt Richmond Boakye a 73. percben szerezte, ezzel beállítva az egy-egyes végeredményt. Az egyenlítő gól nagy vihart váltott ki a hazaiak körében, mivel a labdát a kapus a gólvonalról tornázta ki, ám kérdéses volt, hogy teljes terjedelmével átkerült-e a vonalon. A bíró azonban megadta a gólt, a csapatok egy-egy ponttal távozhattak. Az eddigi derbiken a Zvezda 63 győzelmet számlál, a Partizán 46-ot és eddig 49 döntetlent játszott le a két csapat.

Partizan
Crvena zvezda
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.