Ugrás a tartalomra

Pályázat a topolyai középiskolásoknak

2018.09.29
20:30
2024.03.19
08:42
Forrás
Magyar Szó
A topolyai Dositej Obradović Gimnázium és Közgazdasági Iskola könyvtára pályázatot hirdet A legsikeresebben prezentált könyv a multimédiában címmel.

A pályázatra a topolyai középiskolák diákjai jelentkezhetnek saját, önállóan elkészített munkájukkal. A prezentáció bármilyen multimédiás formátumban készülhet, melyet CD-n, az iskolai igazolással együtt, lezárt borítékban kell eljuttatni a gimnázium titkárságára. Az átadási határidő október 12-e.

A zsűri tagjai figyelembe veszik a választott könyv írójának bemutatását, az informatikai, képzőművészeti és zenei megközelítést. A díjazott munkákat október 31-én mutatják be a gimnáziumban, az első három helyezett jutalomban részesül.

A pályázat támogatói a Sat-Trakt, a Smartcom, a Color Commerce, a Juhász Erzsébet Könyvtár és a Dositej Obradović Gimnázium és Közgazdasági Iskola.

Topolya
pályázat

Most

16:51

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.
14:43, Frissítve: 16:58

A győzelem napját ünneplik Moszkvában

Katonai felvonulást tartottak Moszkvában a Győzelem napja alkalmából. Oroszország május 9-én a második világháború idején Németország felett aratott győzelemre emlékezik.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.