Ugrás a tartalomra

Dodik a szerb államfő kelet-szarajevói látogatásának elnapolását kérte

2018.10.05
11:10
2024.03.19
08:42
Forrás
Szerbiai RTV
Milorad Dodik arra kérte a szerb elnököt, hogy halassza el látogatását Kelet-Szarajevóba a Bosznia-Hercegovina-i választások utánra.

A levélben, amit Aleksandar Vučićnak címzett, a boszniai Szerb Köztársaság elnöke arra is kitért, hogy nem kell elállni a boszniai Szerb Köztársaság és Szerbia egységétől. A boszniai Szerb Köztársaságban és a Szerbiában élő szerbek egy nép, és ne engedjük meg, hogy elválasszanak minket - fogalmazott Dodik. Hozzátette, azért kéri a szerb elnököt látogatása elhalasztására, mert őszintén meg szeretné védeni azoknak a támadásától, akik nem akarnak jobb jövőt a szerb népnek.

Dodik
Szarajevó

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.