Ugrás a tartalomra

Csaknem 700 migránst mentettek ki a spanyol hatóságok a Földközi-tengeren

2018.10.08
22:46
2018.10.08
22:56
Forrás
MTI
Hatszázkilencvenegy, Spanyolország partjai felé tartó migránst mentettek ki a nap folyamán.

A migránsokat 15 csónakról a spanyol fejlesztési minisztérium alá tartozó Tengerbiztonsági és Mentési Egyesület tagjai mentették ki, hétfő esti Twitter-üzenetük szerint. Háromszázötvenhét migránsra nyolc csónakban a Gibraltári-szorosban, 303 migránsra hat csónakban az Alborán-tengeren, további 31 emberre egy csónakban pedig Fuerteventura közelében bukkantak rá. A spanyol belügyminisztérium múlt keddi közlése szerint az év első kilenc hónapjában több mint 41 ezren érkeztek illegálisan Spanyolországba tengeri és szárazföldi úton. 

migránsok
Földközi-tenger
Spanyolország

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.