Ugrás a tartalomra

Közvitán a Prosperitati Turisztikai Stratégiája

2018.10.10
07:27
2024.03.19
08:42
Forrás
Prosperitati Alapítvány
Közvitát szerveznek Szabadkán a Vajdasági Magyar Közösséget Érintő Idegenforgalom Fejlesztési Stratégiájáról. Az első szakmai fórum szerdán délután 4 órakor lesz a Szekeres László Alapítványban.

A Vajdasági Magyar Közösséget Érintő Idegenforgalom Fejlesztési Stratégiájának a célja, hogy a vajdasági magyar közösség hasonló sikerrel használja ki az ágazatban rejlő lehetőségeket, mint más ágazatok, elsősorban a mezőgazdaság esetében.

A közvitát a Prosperitati Alapítvány hirdette meg. Három szakmai fórumot tartanak, az első ma délután 4 órakor lesz Szabadkán, a Szekeres László Alapítvány épületében.

Prosperitati Alapítvány
Turisztikai Stratégia
Szabadka
közvita

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.