Ugrás a tartalomra

Óvodapedagógusoknak tartanak konferenciát Szegeden

2018.10.13
14:40
2018.10.13
15:51
Forrás
Pannon RTV
A rendezvényt a Rákóczi Szövetség szervezi. Vajdaságból mintegy 90 résztvevő érkezett.

A tanácskozás célja, hogy a résztvevők új kapcsolatokat teremtsenek anyaországi, valamint más határon túli települések szakembereivel. Emellett új módszertani ismereteket is elsajátíthatnak. A továbbképzés első előadását Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke, a Magyar Összefogás jelöltje tartotta meg, amelyben vázolta az MNT elmúlt négy évének azon tevékenységeit, amelyek az iskoláskor előtti intézményeket, az óvodapedagógusokat érintik.

Jerasz Anikó, elnök, MNT Végrehajtó Bizottság, jelölt, Magyar Összefogás: „Összefoglalva beszéltem az elmúlt négyéves időszakról, illetve azokról a tervekről, célokról, amelyek az előttünk álló időszakban fognak megvalósulni. Kulcsfontosságú, hogy az óvodapedagógusokkal személyesen találkozhattam, megoszthatták az itt jelenlévőkkel a vajdasági pedagógusok azokat az észrevételeket, azokat az esetlegesen felmerülő gondokat, észrevételeket, amelyeket orvosolnunk kell, illetve amelyre kulcsfontosságú, hogy odafigyeljünk az elkövetkezendő időszakban, a Magyar Nemzeti Tanács választásokat követő időszakban.”

óvodapedagógus
Szeged
Jerasz Anikó
Magyar Összefogás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.