Ugrás a tartalomra

Óriási eső zúdult Franciaországra, többen meghaltak

2018.10.15
15:18
Forrás
index.hu
Legalább hatan életüket vesztették az esőzések következtében kialakuló áradásokban Franciaország déli részén, Aude megyében.

Volt, akit álmában sodort magával az ár, másra pedig ráomlott a ház. Az illetékesek szerint tovább növekedhet az áldozatok száma. Az Aude folyó szintje, ami az áradást okozta, néhány óra leforgása alatt 30 centiméterről 7,5 méteresre emelkedett. További hat megyében narancssárga riasztás volt érvényben hétfő reggel. A francia miniszterelnök, Édouard Philippe a kormány nevében együttérzésről biztosította az áldozatok hozzátartozóit és támogatásáról az árvízkárosultakat. 

Franciaország
áradás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.