Ugrás a tartalomra

November közepén nyílik meg a Promenada Újvidéken

2018.10.18
19:15
2024.03.19
08:42
Forrás
Magyar Szó, novisad.com
A Promenada, vagyis Sétány bevásárlóközpont alapjaiban rengeti majd meg az újvidékiek bevásárlási, aktivitási programjait. Számos kereskedés foglalt már helyet magának az épületben.

Az új, szarkofágszerű épület hatalmas, a bele tervezett aktivitások is elképesztő méretűek. Éttermek, bárok, boltok sorozata, mozi, tekepálya, kosárlabdapálya, játszótér és számos más szolgáltatás várja majd az odalátogatókat.

Az európai viszonylatban is gigantikusnak számító üzletközpont teljes beruházása több mint 100 millió eurót tesz ki.

Promenada
Újvidék
bevásárlóközpont

Most

13:43, Frissítve: 13:50

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.