Ugrás a tartalomra

Messinek eltört a karja

2018.10.21
00:33
2024.03.19
08:42
Forrás
nemzetisport.hu
Lionel Messire, a Barcelona labdarúgócsapatának klasszisára körülbelül háromhetes kihagyás vár – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

Messi a Sevilla elleni találkozó 16. percében ütközött egy ellenfelével, majd nagyon rosszul ért földet, a karja visszahajlott, ő pedig fájdalmában ordítva feküdt a földön. Az argentin sztárt le is kellett cserélni, és bár később visszatért a kispadhoz, látható volt még akkor is, hogy nagyon fáj a karja.

Noha az első hírek arról szóltak, Messinél sem szakadást, sem törést nem mutattak ki az elsődleges vizsgálatok, a gránátvörös-kékek később arról számoltak be, hogy Lionel Messinek eltört egy csont az alkarjában, ami miatt körülbelül három hétig harcképtelen lesz.

Ez azt jelenti, hogy a támadó a szerdai, Inter elleni BL-mérkőzést, majd a jövő vasárnapi Real Madrid elleni el Clásicót is biztosan kihagyja.

barcelóna
Lionel Messi

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.