Ugrás a tartalomra

Új játszótéri elemek érkeztek a topolyai Bambi óvodájába

2018.10.26
18:39
2024.03.19
08:42
Forrás
Pannon RTV
Új játszótéri elemek érkeztek a topolyai Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény Zentai úti óvodájába a Magyar Kormány támogatásával, a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program keretében.

Fényszárosi Fekete Tímea, az intézmény igazgatója elmondta, hogy a bölcsődések játszótere két új faházikót, illetve babahintát kapott, az óvodások pedig egy többfunkciós mászókát használhatnak ezentúl. Az új játszótéri elemeket megtekintette ma Kislinder Gábor, Topolya polgármestere, valamint Kisimre Szerda Anna és Fazekas Róbert, a Magyar Összefogás jelöltjei is.

Topolya
Bambi
játszótéri elemek
Kislinder Gábor

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.