Ugrás a tartalomra

Combsérülés miatt vége Fucsovics szezonjának

2018.10.31
22:13
Forrás
MTI
Combsérülés miatt vége Fucsovics Márton idényének, így nem lép pályára a 16 közé jutásért szerdán az 5,4 millió euró összdíjazású párizsi keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglistán 42. helyezett magyar játékos kedden Benoit Paire-t búcsúztatta az első fordulóban, azonban közösségi oldalán arról számolt be, hogy nem tudja vállalni a szerdai összecsapást az olasz Fabio Fognini ellen. "Vége a 2018-as szezonomnak. Nem így szerettem volna befejezni az évet, de az élet közbeszólt" - fogalmazott Fucsovics. Elmondta, a keddi találkozó hajrájában elkezdte érezni ugyanazt a sérülést, amelyet még a nyáron a hallei versenyen szenvedett el a Kohlschreiber elleni mérkőzésen. 

Fucsovics Márton
tenisz

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.