Ugrás a tartalomra

„Járuljanak az urnák elé, így tudnak beleszólni sorsuk alakulásába!”

2018.11.04
09:15
2018.11.04
17:17
914 szavazóhely nyílt meg ma reggel 7 órakor Szerbiában. Szabadkán 64 helyen várják a nemzeti tanácsi választásra jogosultakat voksolni.

Azoknak, akik feliratkoztak a külön választói névjegyzékre, a szavazóhelyeken érvényes fényképes személyazonosító okmánnyal kell megjelenniük, mint amilyen a személyigazolvány vagy az útlevél. A szavazóhelyek mindenhol 20 óráig tartanak nyitva.

Ladóczki Gyula a Köztársasági Választási Bizottság tagja a szavazás fontosságát emelte ki ma reggel. „50%-os részvételi aránnyal már elégedettek lennénk, tehát ezúton is felhívnám a polgárok figyelmét, akik erre jogosultak, hogy minél nagyobb számban járuljanak az urnák elé, hiszen így tudnak beleszólni ügyeik intézésbe, saját sorsuk alakulásába. Az lenne a jó mindenképpen, ha minél többen részt vennének ezen a szavazáson is.”

MNT
választás
voksolás
nemzeti tanács

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.