Ugrás a tartalomra

Pašalić: Magasabb volt a részvételi arány a nemzeti tanácsi választásokon

2018.11.05
13:36
2024.03.19
08:43
Forrás
VajdaságMA
Fontos, hogy a négy évvel ezelőttihez képest magasabb volt a részvételi arány a nemzeti tanácsi választásokon, jelentette ki Zoran Pašalić köztársasági ombudsman.

Pašalić hozzátette, hogy ez a tanácsok munkájáról és a beléjük vetett bizalomról tanúskodik. A szerb közmédiának elmondta, fontos, hogy a nemzeti kisebbségekhez tartozók, akik a szerbiai lakosság 13 százalékát alkotják, megválasszák saját képviselőiket.

Pasalic
részvételi arány

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.