Ugrás a tartalomra

Újra legyőzte a PAOK-ot, s már továbbjutó helyen a Vidi

2018.11.08
23:31
2024.03.19
08:43
Forrás
MTI
A Vidi FC csütörtökön is legyőzte a görög PAOK csapatát a labdarúgó Európa Ligában: a magyar bajnok, ezúttal hazai pályán, a Groupama Arénában nyert a görög csapat ellen 1:0-ra.

Akárcsak két héttel ezelőtt, a Vidi FC csütörtökön is legyőzte a görög PAOK csapatát a labdarúgó Európa Ligában: a magyar bajnok - amely október 25-én 2:0-ra nyert idegenben - ezúttal hazai pályán, a Groupama Arénában nyert a görög csapat ellen 1:0-ra.

A találkozót a bolgár Georgi Milanov döntötte el az 50. percben, egy gyönyörű fejesgóllal.

A fehérvári együttes, amely sikerének köszönhetően már hatpontos, és a százszázalékos Chelsea mögé feljött a továbbjutást érő második helyre a csoportban, november 29-én a fehérorosz BATE Boriszov vendége lesz.

Az L jelű négyes másik csütörtöki meccsén az angolok 1-0-ra győztek Boriszovban.

PAOK
Vidi
labdarúgó

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.