Ugrás a tartalomra

Szakrendelő a meddőség kivizsgálására és kezelésére

2018.11.14
19:40
Forrás
VajdaságMA
Október végén megkezdte munkáját a Szabadkai Közkórház területén az a szakrendelő, ahol termékenységi vizsgálatokat végeznek és a sterilitást is kezelik.

Emellett méhen kívüli megtermékenyítést és endokrinológiai vizsgálatokat is végeznek. A pácienseket péntekenként 11 és 13 óra 30 perc között várják. Szükség esetén kibővítik a munkaidőt, illetve más napokon is fogadják majd a pácienseket. Habár a rendelő már megnyílt, a tervezett fejlesztések még nem történtek meg teljesen. Ehhez még mintegy 6 millió dinár hiányzik, de az illetékesek bíznak benne, hogy a jövő év első felében meg tudnak vásárolni minden szükséges berendezést - írja a Vajdaság Ma.

Szabadka

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.