Ugrás a tartalomra

A lakóházak vagyonadója jövőre alacsonyabb lesz Magyarkanizsán

2018.11.20
10:00
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Községi Tanács társadalmi vitát hirdetett az ingatlanok 2019. évi négyzetméterenkénti átlagárának rendelettervezetéről. A vita november 23-ig tart Magyarkanizsán.

A rendelettervezet változásokat is tartalmaz az eddigi díjszabáshoz képest. Az ingatlanok négyzetméterenkénti átlagára övezetek - első, második és harmadik - és ingatlancsoportok szerint alakul majd. 7 ingatlancsoportot határoztak meg, és a tervek szerint változásokra számíthatnak a polgárok, amelyeket ma Kasza Attila, Magyarkanizsa közigazgatási főosztályvezetője ismertette.

Kasza Attila, közigazgatási főosztályvezető, Magyarkanizsa: „A 2019-es évben egy-egy ingatlancsoportnál, például a lakásoknál, illetve a lakóházak esetében a vagyonadó jelentősen alacsonyabb lesz. Viszont a mezőgazdasági területnél némi növekedés várható, mivel az Adóhivatal Magyarkanizsa község területére 110 dinár átlagárat állapított meg, eltekintve a mezőgazdasági terület minőségi osztályától.”

Magyarkanizsa
közvita
ingatlanok

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.