Ugrás a tartalomra

Hótakaró kialakulására figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet

2018.11.27
12:42
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Közleményükben azt írják, hogy ma éjszaka és a holnapi nap folyamán leginkább Vajdaság nyugati területein, akár 10-15 centiméteres hótakaró alakulhat ki.

Szerbia más részein, a hegyekben akár vastagabb hóréteg is boríthatja a tájat. Mint írják, a közlekedésben résztvevőknek rossz látási viszonyokra kell számítaniuk, továbbá a téli felszerelés használata is ajánlott.

Kedden még 6-7 fok körül alakult a csúcshőmérséklet, azonban szerdán már nem lesz melegebb 0 és 1 foknál. Az elkövetkező napokban szinte alig emelkedik 0 fok fölé a hőmérő higanyszála, éjszakánként pedig erős fagyokra figyelmeztetnek a meteorológusok.

hótakaró
időjárás
Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.