Ugrás a tartalomra

Fölszállott a páva: Középdöntős a Fokos zenekar

2018.12.01
14:54
Forrás
Szabad Magyar Szó
Bejutott az óbecsei Fokos zenekar a Fölszállott a páva Döntők döntője nevet viselő műsor középdöntőjébe.

A Fokos zenekar tagjai Cseszák Zsombor, Szabó András, Szerda Balázs, Csonka Balázs és Jovánovity Péter. Az első középdöntőt december 7-én, a másodikat 14-én rendezik. A középdöntőkbe huszonnégy produkció jutott be, ott tizenkettes csoportokban küzdenek a döntőbe jutásért. A nézők szavazataikkal továbbra is a kategóriák legjobbjait, azaz négy produkciót juttathatnak tovább, a zsűri viszont már csak egy szabadkártyát oszt ki a kieső helyen lévők között. A Fölszállott a páva 2018 döntőjébe összesen tíz produkció jut a nézők szavazatai és a zsűri szabadkártyái által. A december 21-i adás végére kiderül, hogy kik a négy kategória győztesei, akiket már kizárólag a nézők szavaznak meg.

Fokos zenekar
Fölszállott a páva

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.