Ugrás a tartalomra

Döntetlen és címvédés a bokszvilág csúcsmeccsén

2018.12.02
13:34
2024.03.19
08:34
Forrás
nemzetisport.hu
Európai idő szerint vasárnap hajnalban Los Angelesben csapott össze Deontay Wilder és Tyson Fury WBC nehézsúlyú világbajnoki címéért.

A találkozó hatalmas pofonokat és óriási bunyót hozott. Az összecsapás Fury elképzelése szerint indult, és Wilder nem nagyon talált fogást jól védekező brit kihívóján, aki csúcsformáját idézve úgy tűnt, jó úton halad az újabb győzelem felé. A kilencedik menetben aztán Wilder megrázta magát, és padlóra küldte Furyt, aki a kritikus pillanatokat gyorsan átvészelte, és a következő felvonásokban ismét ő tűnt meggyőzőbbnek. A 12. és egyben záró menetben újra számolni kellett Furyra, de ebből a leütésből is visszajött, így a pontozók kezébe kerül a döntés, akik megosztott pontozással döntetlenre hozták ki a meccset, vagyis Wilder maradt a világbajnok.

boksz
Deontay Wilder
Tyson Fury
nehézsúly
világbajnokság

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.