Ugrás a tartalomra

A Szerb Lista képviselői a koszovói parlament épületében várják Hahnt

2018.12.02
15:41
2024.03.19
08:43
Forrás
Szerbiai RTV
Bezárkóztak a koszovói Szerb Lista képviselői a koszovói parlament épületébe, és mindaddig ott maradnak, amíg nem találkoznak a holnap Pristinába látogató Johannes Hahnnal - írja a szerbiai közmédia.

Az uniós bővítési biztossal a közelgő humanitárius válságot szeretnénk ismertetni, amely a szerb népet sújtja majd, ha Pristina sürgősen nem törli el a szerbiai és boszniai árura kirótt adó drasztikus emelését - mondta Igor Simić szerb képviselő.

Az egész népünk mögöttünk áll, a legitim képviselőiket támogatják, és mi demokratikus módon harcolunk a jogainkért - mondta Goran Rakić, aki ugyancsak a lista képviselője. Hahnnak tudomást kell szereznie Pristina szerbellenes lépéseiről, amelyek humanitárius katasztrófához vezetnek - hangsúlyozta Rakić.

Szerb Lista
Pristina
Johannes Hahn

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.