Ugrás a tartalomra

Az operák királynője készül a Szegedi Szabadtéri Játékokra

2018.12.04
09:12
2024.03.19
08:43
Forrás
MTI
Verdi Aidáját Kesselyák Gergely rendezésében, Pál Tamás vezényletével láthatja a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége jövő nyáron - tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense az MTI-t.

Az Aida jubileumot ünnepel a Dóm téren, ugyanis 1939-ben mutatták be először a fesztiválon. Legutóbb másfél évtizede szerepelt a műsoron.

Az új bemutatót Kesselyák Gergely állítja színpadra, akit nemcsak Liszt-díjas karmesterként, a Bartók Plusz Operafesztivál igazgatójaként és a Magyar Állami Operaház első karmestereként ismerhet a közönség, hanem sikeres operarendezőként is.

Szegedi Szabadtéri Játékok
Verdi
Aida
Kesselyák Gergely

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.