Ugrás a tartalomra

Maglai Jenő: Ennek a városnak nincs igazi gazdája

2018.12.07
13:03
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Sajnos ennek a városnak nincs igazi gazdája - mondta Maglai Jenő sajtótájékoztatóján. Szabadka Polgári Mozgalmának városi frakcióvezetője a Majsai híd lábánál nyilatkozott a média képviselőinek.

Ugyanis egyebek mellet, azt is kifogásolják, hogy a hónapokkal ezelőtti közlekedési szerencsétlenségben megsérült híd korlátját azóta sem javították meg az illetékesek. Maglai a Karađorđe és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében lévő telekről is szót ejtett. A város központjától 100-200 méterre egy szeméttelep található - fogalmazott.

Maglai Jenő, frakcióvezető, Szabadka Polgári Mozgalma: „Ez arról beszél, hogy hiába van az, hogy anyagi biztonság van és elérkezett az arany időszaka ennek az országnak, ennek a városnak, a valóság nem így néz ki. A mindennapi valóság, amit a polgárok látnak, valójában erről szól, amit a hátunk mögött látunk, hogy sajnos az önkormányzat, illetve a közvállalatok nem úgy végzik a munkájukat, ahogy kellene.”

Maglai Jenő
Majsai Híd
Szabadka

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.