Ugrás a tartalomra

Egy nővért letartóztatott a rendőrség Bórban

2018.12.11
14:10
2024.03.19
08:43
Forrás
Szerbiai RTV
Egy nővért letartóztatott a rendőrség Bórban, a városi kórházban tartott nyomozás során. Az egészségügyi dolgozót azzal gyanúsítják, hogy gyógyszerfüggőknek adott el metadont.

Az ügy kapcsán megszólalt Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter is, aki a helyszínen tartózkodott egy másik esemény kapcsán. Elmondta, hogy a rendőrségi akció rávilágított arra, hogy nem kivételeznek senkivel sem. Hozzátette, a minisztérium nem tolerálja, hogy az egészségügyben dolgozók gyógyszerekkel üzérkedjenek, amelyet ráadásul az állam biztosít a kórházaknak. A miniszter kiemelte, hogy az ilyen dolgozók a szakma szégyenei.

A bóri egészségház igazgatója, Goran Joksimović kijelentette, hogy egy belső ellenőrző bizottságot fognak létrehozni, amely hasonló eseteknél értesíteni fogja a minisztériumot. 

Bór
nővér
letartóztat
metadon

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.