Ugrás a tartalomra

Lelőtte a rendőrség a strasbourgi támadót

2018.12.13
22:36
2018.12.13
22:52
Forrás
index.hu
Agyonlőtték csütörtökön este a strasbourgi karácsonyi vásár közelében két nappal korábban merényletet elkövető Chérif Chekattot, írja az MTI.

 Mint arról beszámoltunk, kedd este a strasbourgi karácsonyi vásár közelében egy férfi lövöldözni kezdett, két ember azonnal, egy a kórházban halt meg. Több sérültnek még mindig a súlyos az állapota. A Chérif Chekatt néven azonosított 29 éves férfi a támadás után taxiba ült, nagy erőkkel keresték. A párizsi ügyészi hivatal szerint a férfi szüleit és két fivérét előzetes letartóztatásban tartják. Két nővérét Párizsban szintén kihallgatták és a házukat átkutatták. Christophe Castaner francia belügyminiszter bejelentette, hogy pénteken ismét megnyitják a keddi merényletet követően bezárt, hagyományos strasbourgi karácsonyi vásárt. 

Strasbourg

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.