Ugrás a tartalomra

Veszélyes hulladékot távolítottak el Pancsovánál

2018.12.14
10:03
2018.12.14
10:11
Forrás
021.rs
260 tonna veszélyes hulladékot távolítottak el Pancsovánál. Az „Eko 21“ vállalat tulajdonában lévő területen márciusban bukkantak rá az illegálisan tárolt veszélyes hulladékra.

Ennek 10 százaléka vegyi anyag, amit kiszállítanak az országból, a többi fáradt olaj. Nem volt beásva a földbe, így nem szennyezte be a vizeket. Ennek a területnek a megtisztítása mellett még 44 tonna veszélyes hulladékot távolítottak el Alibunarnal is - nyilatkozta Goran Trivan környezetvédelmi miniszter. Hozzátette, több helyszínen még folyamatban van a veszélyes hulladék elszállítása, a többi között Homokbálványosnál a téglagyár alagútjait tisztítják meg.

Pancsova
veszélyes hulladék
Goran Trivan

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.