Ugrás a tartalomra

Véradási akciót szervezett a zentai Vöröskereszt a Tópart Helyi Közösségben

2018.12.17
11:27
2018.12.17
18:28
Forrás
Pannon RTV
Kilenctől délig 34-et adtak vért. Az elmúlt évben a község falvaiban, Tornyoson és Felsőhegyen négyhavonta szerveztek hasonló akciót, Zentán pedig havonta várták az önkéntes véradókat.

A Vöröskereszt munkatársai elmondták, a megszervezett akciók sikeresek, hiszen idén a községhez tartozó településeken többen adtak vért, mint tavaly.

Đukić Teodora, munkatárs, Vöröskereszt, Zenta: „A tavalyihoz képest több mint 80 százalékban teljesítettünk. Ez októberig volt értékelve. A év végéig lehet, hogy még több is lesz. Ugyanis az utóbbi véradási akciókon is sok véradó vett részt. November 27-én Tornyoson és Felsőhegyen volt akció, 24-én pedig Zentán. Most ezzel az akcióval fejezzük.”

Zenta
önkéntes véradó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.