Ugrás a tartalomra

A magyar kormány ellen tüntettek Budapesten ellenzéki pártok kezdeményezésére

2018.12.17
21:02
2018.12.17
21:09
Forrás
MTI
A demonstrációt ezúttal is az MTVA központi épülete előtt szervezték meg.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a „Szabadítsuk ki a közmédiát, szüntessék meg az MTVA-t!” címmel meghirdetett demonstráción kifejtette: a harmadik kétharmad után rá kellett jönniük, hogy nem hatékony az ellenzéki politika pusztán parlamentáris eszközökkel, ezért zavarták meg a magyar Országgyűlés ülését. Addig kell folytatni ezt a harcot, amíg a hatalom meg nem érti, hogy a nép nem kér az elnyomásból - jelentette ki. Az MSZP mellett a Jobbik, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd, az LMP is képviseltette magát a demonstráción. Felolvasták az ellenzéki pártok ötpontos követelését. Ez a „rabszolgatörvény” visszavonása, a rendőri túlórák csökkentése, a külön közigazgatási bíróságokról szóló törvény eltörlése, csatlakozás az Európai Ügyészséghez és a független közmédia megteremtése.

ellenzék
kormányellenes
MTVA

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.