Ugrás a tartalomra

Torlódás a határon

2018.12.24
07:48
Forrás
police.hu
Sokan hazalátogatnak az ünnepek idejére.

Több határátkelőnél is nagy a torlódás, a várakozási idő pedig tovább emelkedhet a szerbiai, sőt a romániai átkelőknél is - közölte a magyar Rendőrség. Tegnap a Csongrád megyei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, Röszkén a várakozási idő elérte a három órát. Az ünnepeket közvetlenül megelőző napokban hosszabb várakozásra kell készülniük a személyautóval külföldre tartó utasoknak – hívták fel a figyelmet az illetékesek, hozzátéve: indulás előtt célszerű tájékozódni a police.hu oldaláról. Emellett ajánlott a határátkelőkről információkat megosztó Facebook-csoportokból is informálódni.

Röszke
torlódás
várakozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.