Ugrás a tartalomra

Szabadka: Sikeres esztendő, sikeres együttműködés a helyi médiával

2018.12.28
13:00
2018.12.28
18:42
Forrás
Pannon RTV
A sajtó képviselőit fogadta a polgármester és a VKT elnöke.

Időben és pontosan értesítették a közvéleményt az önkormányzat munkájáról és ebben a tájékoztatásban kiválóan együttműködött a helyi sajtó - nyilatkozta Bogdan Laban polgármester ma azon a fogadáson, amelyet a média képviselőinek rendeztek Szabadkán. A város vezetősége megköszönte a sajtó egész évi munkáját.

Megköszönte a tárgyilagos tájékoztatást a sajtó képviselőinek Bunford Tivadar, a Városi
Képviselő-testület elnöke. „Köszönöm szépen, hogy egész évben pártatlanul és pontosan képviselték szakmájukat, jelentéseket készítettek a Városi Képviselő-testület munkájáról, értesítették a polgárokat, objektíven tették ezt. Nagyon szépen köszönöm!”

Kifejezetten sikeres esztendőt tudhatnak maguk mögött - jelentette ki Bogdan Laban. Olyan projekteken dolgoznak, amelyek éveket, évtizedeket késnek - szögezte le Szabadka polgármestere. „Egyes projekteket befejeztünk, egyesek félúton vannak és egyes projekteket a következő időszakban, vagyis 2020 fejezünk be. Az Y-ágról, a színházról és végül a palicsi fürdőről beszélek, hogy a mi turistacélpontunknak visszaadjuk az őt megillető helyet, azaz, hogy ismét visszakerüljön a vezető fürdőközpontok közé a térségben és Szerbiában.”

A további jó együttműködésben bízva kívántak boldog újévet a város vezetői.

média
helyi sajtó
fogadás
Szabadka

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.