Ugrás a tartalomra

Megszökött, majd egy rendőrt stoppolt le a peches rab

2018.12.30
20:49
2018.12.30
21:03
Forrás
24.hu
A 31 éves Allen Lewist az amerikai Kentucky államon belül szállították át egyik börtönből egy másikba. Egy kis szerencsével megszökött, de a szerencséje nem tartott sokáig.

Lewis panaszkodott, hogy a bilincs túl szoros a csuklóján, ekkor a rendőr félreállt, hogy megigazítsa a bilincset. Amikor a bilincs lekerült az egyik csuklójáról, dulakodni kezdtek és a rabnak sikerült elmenekülnie. A rendőrök azonnal a keresésére indultak, még a kutyás osztagot is bevetették, de sikertelenül. 

Lewisnak sikerült eljutnia a közeli autópályához, ahol stoppolni kezdett. Egy autó meg is állt az akkor még szerencsés rabnak, azonban hamar kiderült, hogy az autót a helyi egyetem rendőre vezette, aki hamar kiszúrta a szökött férfi egyik csuklóján lógó bilincset, majd vissza vitte Lewist a börtönbe. A sikertelen szökésnek köszönhetően a férfi újabb büntetésnek néz elébe.

szökés
rab
rendőr

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.