Ugrás a tartalomra

Fegyvert a tanárnak!

2019.01.03
08:38
2023.11.02
09:07
Forrás
MTI
A parklandi iskolai mészárlás zárójelentésében javasolják ezt a megoldást.

A floridai oktatási intézmények tanárainak felfegyverzését javasolja a tavalyi parklandi iskolai mészárlásról készült végleges jelentés. A több mint 400 oldalas dokumentum az oktatási intézmények védelmének teljes és mélyreható reformját javasolja. Ennek jegyében a többi között állást foglal a tanárok ajánlott felfegyverzése mellett és szorgalmazza úgynevezett menedékövezetek, vagyis olyan terek kialakítását az iskolákban, ahol egy lövöldözés idején a diákok és a tanárok meghúzhatják magukat. A Florida déli részén fekvő Parkland városka középiskolájában tavaly február 14-én az iskola egyik korábbi diákja kezdett lövöldözni. 17 ember meghalt és többen megsebesültek.

parkalandi mészárlás
jelentés
fegyver
tanár
iskola

Most

12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.