Ugrás a tartalomra

270 konténer zuhant a tengerbe a világ egyik legnagyobb hajójáról

2019.01.03
22:52
Forrás
index.hu
Legalább 270 konténer hullott a tengerbe a világ egyik legnagyobb konténerszállító hajójáról, az MSC Zoe-ról a holland parti őrség szerint.

A hajó Németországba tartott, azonban út közben olyan szeles és viharos időjárásba került, hogy több konténer is az Északi-tengerbe zuhant, ezekben játékok, autóalkatrészek, ruhák és bútorok voltak, azonban három konténer veszélyes anyagokat is tartalmazott, ezeket egyelőre nem találták meg a hatóságok. A Reuters hírügynökség szerint Hollandia partjainál laposképernyős tévéket tartalmazó konténereket mosott partra a víz, a helyi kincsvadászok is akcióba léptek. A környékbeli hajózást is nehezítik a történtek, mivel a hajóknak óriási konténereket kell kerülgetniük. 

konténerszállító hajó
Hollandia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.