Ugrás a tartalomra

Kína kész közreműködni a koreai atommentesítésében

2019.01.10
09:11
2019.01.10
09:18
Forrás
MTI
Hszi Csin-ping kínai államfő bejelentette a közreműködési szándékát, miután Pekingben Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel tárgyalt.

Hszi Csin-ping Pekingben kijelentette, Kína kész tevékenyen közreműködni a Koreai-félsziget atommentesítésében. A beszámoló szerint a kínai elnök azt mondta, Észak-Koreával együtt érdekeltek abban, hogy egyesítsék erőfeszítéseiket ebben az irányban másokkal is. A hírügynökség az észak-koreai vezetőtől azt idézte, hogy remélik más érdekelt felek is támogatják a Koreai-félsziget atommentesítési folyamatát.

Kína
Korea
atomfegyver
atommentesítés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.