Ugrás a tartalomra

A rendkívüli hóhelyzet már több halálos áldozatot is követelt a szerbiai közutakon

2019.01.11
15:14
Forrás
Pannon RTV
A csúszós utak és a rossz látási viszonyok miatt az elmúlt napokban több baleset történt Szerbia útjain.

Ma délelőtt egy férfi vesztette életét az Újvidék és Szabadka közötti autópályán, amikor lerepült az útról a kamion, amelyben utazott. A mentőszolgálat munkatársai kiérkezésükkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kamion 33 éves sofőrjét váll- és fejsérülésekkel szállították az újvidéki Sürgősségi Központba.

A Kruševac-Kopaonik autóúton történt tegnapi közlekedési szerencsétlenség halálos áldozatainak száma pedig kettőre növekedett, miután a kocsit vezető férj után ma felesége is életét vesztette a kórházban. A nő terhes volt, a csecsemőt császármetszéssel hozták világra az orvosok, a kisbaba állapotát folyamatosan figyelik.

közúti baleset

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.