Ugrás a tartalomra

Megkéseltek egy terhes nőt Németországban

2019.01.13
21:37
Forrás
index.hu
A magzat halálával végződött egy terhes nő elleni késes támadás Németországban a hét végén, írja a Bildre hivatkozva az MTI.

A bűncselekmény a Rajna-vidék Pfalz tartományban történt egy kórházban, az áldozat egy 25 éves lengyel nő, a feltételezett elkövető egy 25 éves afganisztáni menedékkérő. A hatóságok szerint a támadó életveszélyes sérüléseket okozott a terhes nőnek, a késelés után elmenekült, nem sokkal később jelentkezett a rendőrségen. Az áldozatot sürgősségi műtéttel ugyan sikerült megmenteni, állapota stabil, de magzata meghalt. Egyelőre nem ismert, hogy milyen viszonyban volt a támadóval, csak az tudható, hogy a késelés előtt vitatkoztak. A feltételezett elkövetőt előzetes letartóztatásba helyezték, gyilkossági kísérlettel és súlyos testi sértéssel gyanúsítják. 

Németország
késelés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.