Ugrás a tartalomra

Brexit-szavazás - megszólalt Juncker

2019.01.15
22:56
2019.01.16
07:24
Forrás
napi.hu
Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke sajnálattal vette tudomásul a brexit-szavazás eredményét.

A tárgyalások azonban szerinte folytatódnak. A kilépési megállapodás az elnök véleménye szerint tisztességes, azt célozza, hogy az állampolgároknak és a vállalatoknak a legkisebb kárt okozza a folyamat. Mind az Európai Bizottság, mind pedig Michel Barnier főtárgyaló komoly energiát fektetett a tárgyalásokba. Mind ő, mind pedig Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke rugalmasan álltak a helyzethez és többször bizonyították jószándékukat. Az esti szavazással Nagy-Britannia, az EU-ból történő kizuhanásának kockázata megnőtt. Mi ezt nem szeretnénk - fogalmazott az elnök. Arra kérem az Egyesült Királyságot, hogy tisztázza, mik a szándékai a jelen helyzetben. Az idő nemsokára lejár - zárta Jean-Claude Juncker. 

Brexit
Jean-Claude Juncker

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.