Ugrás a tartalomra

Befejeződött a kispályás téli labdarúgó torna Zentán

2019.01.20
12:15
2024.03.19
08:44
Forrás
Pannon RTV
A döntő mérkőzést sajnos nem láthatták a szurkolók. A nagykikindai Flora együttese ugyanis nem érkezett meg a meccsre, hogy megküzdhessen a trebinjei Bemix csapatával az első helyért.

A harmadik helyért a zentai Taratiru és az óbecsei BL Sportivo csapata küzdött meg, végül 5:0-ás fölényes győzelemmel az óbecsei csapat vehette át a harmadik helyért járó 50.000 dináros pénzdíjat.

A döntő mérkőzést sajnos nem láthatták a szurkolók. A nagykikindai Flora együttese ugyanis nem érkezett meg a meccsre, hogy megküzdhessen a trebinjei Bemix csapatával az első helyért. A szabályok értelmében így a 200 ezer dináros fődíjat lejátszott mérkőzés nélkül a Bemix játékosai vehették át. A második helyért járó 80 ezer dinárt a nagykikindai csapat kaphatta meg annak ellenére, hogy nem jelent meg a döntőn.

kispályás
labdarúgó torna
Zenta

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.