Ugrás a tartalomra

Meghalt a világ legidősebb embere Japánban

2019.01.20
16:18
Forrás
Skynews
Maszazo Nonakát 113 éves korában álmában érte a halál. 1905-ben született és így szemtanúja volt mindkét világháborúnak.

Tavaly hivatalosan is megkapta a Guinness-rekordok minősítését, amellyel akkor a világ legidősebb emberének számított a 112 évével és 259 napjával. Nonaka akkor úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy a hosszú élet titka a sok édességben és a forró fürdőkben rejlik. A legidősebb ember családja körében hunyt el Ashoroban. Négy generációja gyászolja. 

Japán
legidősebb ember

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.