Ugrás a tartalomra

Hernyák Zsóka és Szögi Csaba tartott felolvasóestet Zentán

2019.01.21
09:44
2019.01.21
17:30
Forrás
Pannon RTV
Nem mindennapi kétszemélyes felolvasóestet tartottak a zentai Mojo Clubban.

A közönség pikáns szövegrészleteket hallhatott Hernyák Zsóka Morze című novelláskötetéből és Szögi Csaba Kismadár a csontketrecben című regényéből.

Hernyák Zsóka fiatal író és a Pannon RTV munkatársa a Morze című kötetének legpikánsabb részleteibe avatta be a közönséget.

Hernyák Zsóka, író, Zenta: „Ez a kötet olyan kisprózákat vonultat fel, amelyek kivétel nélkül egy bizonyos fiktív Tanár úr karaktere köré íródtak. És a kötet alapvetően két tömbből áll össze, az első tömbből már korábban is felolvastunk, viszont a második tömb olyan erotikus tartalmakat hordoz magában, amiből eddig a hagyományos kötetbemutatók során nem olvastunk fel.”

Szögi Csaba író és a Magyar Szó munkatársa. Az elmúlt években már több kötete megjelent, nem csak prózák, hanem versek is.

Szögi Csaba, író, Zenta: „Mi ezt a turnét úgy találtuk ki, hogy okvetlenül este nyolc után legyen, okvetlenül 18-as karikát kapjon, okvetlenül füstös kocsmában, kávéházban történjen, mert azt hiszem, hogy ez a tematika részén ehhez nagyon illeszkedik, másrészt pedig egyáltalán, hogy kicsit kimozdítsuk a holtpontjából ezt a klasszikus fajta író-olvasó találkozót.”

A korábbi szabadkai és a mostani zentai felolvasóest után várhatóan további helyszínekre is ellátogat a két szerző Kapcsolatépítő tréningje.

Zenta
Hernyák Zsóka
Szögi Csaba

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.