Ugrás a tartalomra

Változik a nemzetközi vonatok menetrendje a Budapest-Belgrád vasútvonalon

2019.01.23
10:43
Forrás
Pannon RTV
Február elsejétől a Szabadka és Belgrád között végzett pályafelújítás miatt a Beograd gyorsvonat csak Budapest és Kelebia között közlekedik.

A Bécs – Budapest-Keleti – Belgrád útirányon át közlekedő Avala EuroCity vonat változatlan menetrenddel, de Budapest és Bécs között közlekedik. A Szerbiába történő továbbutazás a helyette közlekedő Ivo Andrić gyorsvonattal, budapesti és kelebiai átszállással lehetséges. Kelebiától a Szerb Vasút motorvonata közlekedik, amelyről Újvidéken újból át kell szállni másik szerelvénybe. A munkálatok alatt egyedül az Ivo Andrić fog nemzetközi viszonylatban közlekedni, a másik két vonat csak Magyarországon belföldi forgalomban, Budapest és Kelebia között jár majd - közölte honlapján a MÁV.

vasút

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.