Ugrás a tartalomra

Akadozik a forgalom az amerikai repülőtereken

2019.01.26
00:56
2024.03.19
08:44
Forrás
MTI
A részleges kormányzati leállás miatt személyzethiány van.

Az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóság elrendelte egyes járatok leállítását a New York-i LaGuardia repülőtéren és késve indulnak járatok a newarki és a philadelphiai nemzetközi repülőtereken is a személyzet hiánya miatt.

A legnagyobb amerikai légitársaságok – köztük az American Airlines, a Southwest Airlines vagy az Alaska Air – vezetői csütörtökön konferencián jelezték, hogy zavarok várhatók a légiközlekedésben a légiforgalmi irányítók hiánya miatt.

A pilótákat, utaskísérőket és légiforgalmi irányítókat tömörítő szakszervezet arra hívta fel a figyelmet, hogy a légi utazások veszélyessé válhatnak.

repülőtér
forgalom
amerikai

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.