Ugrás a tartalomra

Kézilabda: Dánia a világbajnok

2019.01.27
19:15
2019.01.27
19:22
Forrás
Pannon RTV
Dánia győzelmével ért véget az idei férfi kézilabda világbajnokság.

 A torna társházigazdái már a finálé félidejében 7 gólos előnyre tettek szert Norvégia ellen. A meccs végül fölényes 31:22-es dán sikerrel zárult.

fotó: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

A bronzmérkőzésen a döntővel ellentétben hatalmas csatát láthatott a közönség. A vb-n szintén társházigazda Németország ugyanis a félidőben már 4 góllal vezetett a franciák ellen, a végén azonban még is a gallok örülhettek, hiszen Nikola Karabatić az utolsó másodpercben szerzett találatával beállította a 26:25-ös, francia bronzérmet érő végeredményt.

kézilabda
világbajnokság
Dánia

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.