Ugrás a tartalomra

Topolya: Munkahelyteremtés tartományi támogatással

2019.01.28
16:43
Forrás
Express Channel
Februárban újabb pályázatokat jelentet meg a titkárság.

Új munkahelyekről és tartományi támogatások elosztásáról számolt be ma közös sajtótájékoztatóján Ognjen Bjelić tartományi regionális fejlesztési, régióközi együttműködési és helyi önkormányzati titkár és Kislinder Gábor polgármester Topolyán. A titkárság 30 millió dinár értékben 60 munkahely létesítését támogatja a községben. A Capriolo kerékpárgyárban 40, az EM Commerce bútorgyárban 20 új munkahely létesülhetett. A bácskossuthfalvi Mohácsi húsipari üzemben pedig 2,5 millió dinárral támogatták új felszerelés beszerzését. Kislinder elmondta, Bjelić tájékoztatta a februárban kiírásra kerülő jövőbeni pályázati lehetőségekről is. A sajtótájékoztatón jelen volt még Egeresi Sándor tartományi segédtitkár és Saša Srdić, a topolyai községi képviselő-testület elnöke. A küldöttség ellátogatott az érintet üzemekbe is.

Topolya
munkahelyteremtés
tartomány
Kislinder Gábor
Ognjen Bjelić

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.