Ugrás a tartalomra

Tűz volt egy szlovén kórházban, két ember meghalt

2019.01.29
20:37
2024.03.19
08:44
Forrás
MTI, Jutarnji.hr
Tűz ütött ki kedden délután az északnyugat-szlovéniai Jasenice kórházában, két ember meghalt - közölte a szlovén rendőrség. A többi beteget és a személyzetet sikerült időben kimenteni az épületből.

Egy súlyos állapotban lévő sérültet a hatvan kilométerre található ljubljanai központi kórházba szállítottak.

A tűz az egyik szobában keletkezett az épület harmadik emeletén, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. A lángok oka hivatalosan még ismeretlen, de a helyi média információ szerint az egyik betegnél gyufa volt, amivel felgyújtotta magát, az így keletkező lángok pedig a szobában lévő másik betegre is átterjedtek. A szoba további három betege után még kutatnak.

A tűzoltóknak sikerült ellenőrzés alá vonniuk a lángoló épületet.

Szlovénia
kórház

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.