Ugrás a tartalomra

Nagy Imre: Az online kurzus megfelel az Európai Uniós követelménynek

2019.02.01
20:29
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
A Prosperitati Alapítvány által indított online képzés módszertanilag és tartalmilag is a lehető leginnovatívabb - mondta a Közügyek vendégeként dr. Nagy Imre.

A Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottságának elnöke elmondta: a gazdaképzési tanfolyam célja, hogy a nyertes pályázók számára a legmodernebb és leghatékonyabb továbbképzést hozzák létre. Dr. Nagy Imre hangsúlyozta, az online kurzus megfelel a legtöbb erre vonatkozó Európai Uniós követelménynek. A Prosperitati Alapítvány Igazgatóbizottságának elnöke hozzátette, a továbbiakban az alapítvány nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani a vajdasági turizmus felvirágoztatására.

Dr. Nagy Imre, igazgatóbizottsági elnök, Prosperitati Alapítvány: „Meghatározásra kerülnek azok a témák, azok a pályázatkeretek, amelyek ebben az évben kiírásra kerülnek. Nyilván nem csak a turizmusra, hanem a korábban tapasztalt pályázati struktúrában is. Az idegenforgalom most kicsit hangsúlyosabb szerepet fog kapni. Ugye tudjuk azt, hogy a turizmus az egy komplex dolog, ezért nagyon óvatosnak kell lenni abban, hogy milyen pályázatokba kezdünk majd. Aztán ugyanúgy, ahogy korábban tettük, ebben az ágazatban is szélesedni fog a pályázati paletta, tehát, hogy milyen témákban fogunk kiírni.

Nagy Imre
online kurzus
gazdaképzés
Prosperitati Alapítvány

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.