Ugrás a tartalomra

Megélénkült a határforgalom a szerb-magyar határon

2019.02.02
15:33
Forrás
police.hu
Szombaton délután a Röszke autópálya átkelőn mindkét oldalon az autósoknak 1-1 órát kellett várniuk az átlépésre, a kamionosok várakozási ideje Magyarországról kifelé úgyszintén 1-2 óra volt.

Ugyanez a helyzet Tompánál is, ahol a kamionosoknak a kilépésre kell várakozniuk 1 órát Szerbia felé. A kis határátkelőkön jelenleg nincs számottevő torlódás. A magyar Rendőrség prognózisa szerint vasárnap reggeltől estig akár 30-tól 120 perces várakozással lehet számolni Magyarország irányába a röszkei autópálya határátkelőn. A tompai, ásotthalmi és bajmoki átkelőhelyeken is 30-60 perces veszteglésre kell készülni.

határinfó
szerb-magyar határ

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.