Ugrás a tartalomra

Három és fél milliárd dinár infrastrukturális projektekre

2019.02.05
13:56
2024.03.19
08:44
Forrás
VajdaságMA
A tartomány a hét végéig aláírja az első idei szerződéseket az önkormányzatokkal, amelyek alapján három és fél milliárd dinárt ad infrastrukturális projektekre – jelentette be Igor Mirović.

A tartományi kormány elnöke kiemelte, a legfontosabb témák a gazdasági fejlődés, a környezetvédelmi problémák megoldása és a szomszédos régiókkal való együttműködés. Négy önkormányzat területén szennyvíztisztító-berendezés épül - közölte Mirović.

infrastruktúra

Most

16:10, Frissítve: 16:30

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.