Ugrás a tartalomra

Leégett egy családi ház tetőszerkezete Bácsfeketehegyen

2019.02.06
11:19
2024.03.19
08:44
Forrás
Pannon RTV
A Józsa család rendkívül nehéz helyzetbe került, így minden segítségre szükségük van. Minden jószándékú ember jelentkezését várják, aki bármilyen módon támogatni tudja a bajbajutottakat.

Szinte teljesen leégett a Józsa család házának tetőszerkezete Bácsfeketehegyen. Az információk szerint egy tűzoltó könnyebben megsérült oltás közben.

Józsa Erzsébet, aki egyedül tartózkodott odahaza, arra lett figyelmes, hogy a cserepek alól füst szűrődik ki. Mire felment a padlásra, addigra ott minden lángokban állt. A tűz kiindulási pontja a kémény körül volt, de gyorsan szétterjedt az egész tetőn. A helyszínre érkező tűzoltóknak három óra alatt sikerült megfékezniük a lángokat.

A Józsa családot tetemes anyagi kár érte, családi házuk és a mögötte lévő istálló tetőszerkezete teljes mértékben megsemmisült a tűz során. A Facebook közösségi oldalon több helyen is megosztott felhívás szerint minden jószándékú ember jelentkezését várják, aki bármilyen módon támogatni tudja a bajbajutottakat.

A Józsa családot a 063/170-16-40-es telefonszámon érhetik el azok, akik segítenének.

Bácsfeketehegy
leégett
ház

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.