Ugrás a tartalomra

Stefanović: Az akasztófa minden szempontból káros üzenet

2019.02.10
12:01
2024.03.19
08:36
Forrás
Szerbiai RTV
Hihetetlen, hogy a Szövetség Szerbiáért tömörülés vezetői egy akasztófát választottak a politikai programjuk kulcsfontosságú részének - mondta Nebojša Stefanović a Szerbiai RTV-nek.

A szerb belügyminiszter arra reagált, hogy a szombat esti Egy az ötmillióból elnevezésű belgrádi tüntetésen ismét megjelent az akasztófa. Stefanović szerint ez káros mind Szerbia, mind pedig az ország polgárai számára.

Nebojša Stefanović, belügyminiszter, Szerbia: „Arra számítok, hogy az illetékes állami szervek hatáskörükkel összhangban cselekednek majd, de mindenekelőtt az, hogy a Szövetség Szerbiáért tömörülés vezetői, magas rangú képviselői vitték az akasztófát, azt mutatja, hogy nem értik, mi az, amit Szerbia lakosai akarnak, és amikor hiányzik a politikai program, amikor nincs megtervezett program, ami kínál valamit a szerbiai polgároknak, akkor az akasztófa válik politikává. Tényleg azt gondolom, hogy ez nagyon káros a Szerbiáról kialakított kép tekintetében, és nagyon káros üzenet a polgároknak.”

Szövetség Szerbiáért
akasztófa
Nebojša Stefanović
belügyminiszter

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.