Ugrás a tartalomra

Šabacba látogatott Ana Brnabić és Aleksandar Vučić

2019.02.14
20:04
Forrás
Tanjug
A mačvai körzet fő állomásaként az esti órákban egy diákkollégiumot látogatott meg, majd Šabac városába érkezett a szerb államfő.

Először Ana Brnabić kormányfő állt a pulpitus mögé. Beszédében elmondta, még többet kell dolgozni a jobb jövő érdekében, a lakosságnak életminőségbeli javulást, a mezőgazdászoknak pedig további támogatásokat ígért. Aleksandar Vučić elmondta, még több külföldi, illetve hazai nagybefektető szükséges a körzetbe. Ezen is szeretne dolgozni a jövőben, amihez a helyiek kemény munkáját is kérte. A Szerbia jövője kampány költségvetésével kapcsolatban hozzátette, az előző köztársasági elnök büdzséje 2,5 millió dinár volt, míg most a teljes elnökségé 1,6 millió dinár, ami majdnem fele - ezért feleslegesnek tartja az erről szóló vitát.

Šabac
Ana Brnabić
Aleksandar Vučić
Szerbia jövője

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.